47374 Posts in 985 Topics - by 14351 Members - Latest Member: arthurburris12

Author Topic: Meet your meat  (Read 10939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LisaRowe

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
  • Velicina Polnog Organa 3
  • Orbod Mebej
    • http://www.facebook.com/dou.dzejn
Meet your meat
« on: August 29, 2007, 04:31:54 PM »

klik

Koje je vashe mishljenje o ovome?
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by LisaRowe »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
  • Velicina Polnog Organa 0
(No subject)
« Reply #1 on: August 29, 2007, 06:11:46 PM »
Kul je. Sad prikazati kako kombajni ubijaju male divlje zivotinje dok uzgajaju hranu za vegeterijance i kako PETA ubija zivotinje koje im se povere na cuvanje zato sto im je to jeftinije nego da se brinu o njima.
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Ognjen »

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
  • Velicina Polnog Organa 4
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #2 on: August 30, 2007, 03:24:47 PM »
ja sam 3-4 puta potpuno izbacila meso iz ishrane ali naravno bila sam primorana da nastavim jer nema ko da me podrzhava (tj nemam shta da jedem) :|  osetjam gadjenje kad pojedem neshto mrtvo,iako znam da je prirodno jesti meso,ali... x(
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Ivana »

To run and hide, a cowardly procedure
Options exhausted, except for anesthesia

Offline Zeberdee

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
  • Velicina Polnog Organa 1
    • Hromozome @ soundcloud
(No subject)
« Reply #3 on: August 30, 2007, 04:30:14 PM »
Ne bas lepo !
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Zeberdee »

Offline LisaRowe

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
  • Orbod Mebej
(No subject)
« Reply #4 on: August 31, 2007, 01:21:05 AM »
Quote from: "Fiery"
Kul je. Sad prikazati kako kombajni ubijaju male divlje zivotinje dok uzgajaju hranu za vegeterijance i kako PETA ubija zivotinje koje im se povere na cuvanje zato sto im je to jeftinije nego da se brinu o njima.

E sad za kombajne nisi u pravu. To ako se desi, desi se u vecini sluchajeva sasvim sluchajno, dok ovde ljudi muche zivotinje. Nisam vegetarijanac, niti bih mogla to da budem, jer smatram da u ishrani sve treba biti zastupljeno, pa tako i meso. Isto znam da se te zivotinje uzgajaju iskljuchivo iz svrhe da budu pojedene. Isto tako se ne remeti nikakva ravnoteza, jer se ne ubijaju neka retka goveda koja izumiru,ili retke ptice, vec zivotinje cija je svrha uzgajanja ta da budu kasnije ljudska hrana.
Ono shto mene iritira u ovom klipu je nasilnochko ponashanje ljudi prema tim jadnim zivotinjama. Uzgajajte ih, ubijte ih, nahranite populaciju njima, ali ne razumem zashto ih muche dok ne crknu?
Koja je poenta? Uzivati u muchenju zivotinja koje ne mogu da se suprotstave?
Idiotizam.

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • http://www.myspace.com/bokaaa
(No subject)
« Reply #5 on: August 31, 2007, 03:10:10 PM »
vegetarijanac sam ..upravo zbog ovakvih stvari ..i mozhete pretpostaviti koje je moje mishljenje o ovome..
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Boka »
The Moon is for both lovers and lunatics.

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #6 on: August 31, 2007, 05:31:40 PM »
Quote from: "Iwana"
ja sam 3-4 puta potpuno izbacila meso iz ishrane ali naravno bila sam primorana da nastavim jer nema ko da me podrzhava (tj nemam shta da jedem

Upravo to,u mojoj familiji nema sanse da nedelju dana prodje bez mesa,divim se vegetarijancima,ali nije mi jasno kako ti ljudi mogu da se zasite bez mesa.Jeo sam par puta vegetarijanski sendvic,pa sam nekoliko puta jeo neku salatu sa hlebom,pojedem to,zasitim se,ali to traje mnogo kratko,posle sat,dva o5 ogladnim :? ,kao da nisam ni jeo.
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Nedzad »
Love the life you live,live the life you love

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #7 on: September 01, 2007, 03:57:08 PM »
Quote from: "Nedzad"
divim se vegetarijancima

hvala hvala d:

Ja se lepo zasitim bez mesa, meni treba jako malo da bih se najela, ne mogu mnogo da pojedem shto smatram za prednost ..inache, posle onog videa moja seka je odluchila da postane vegetarijanac :D woohoo...sekta se shiri..

Offline Avram

• Administrator
  • Dred lord
  • Velicina Polnog Organa 8
  • Loading...
    • Ja iz Srbije :)
  • Udredan(a): 2005-2010.
(No subject)
« Reply #8 on: September 01, 2007, 04:52:08 PM »
Ništa bolje od pljeske od 200 gr xD Nebitno šta je sve ubacivano u "meso", bitan je dojam ;)

disclaimer: ne sećam se, ne kad sam, nego da li sam ikada pojeo pljeskavicu od 200 gr... samo serem xD
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Avram »

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
  • Velicina Polnog Organa -10
(No subject)
« Reply #9 on: September 01, 2007, 05:32:01 PM »
Vegeterijanac sam vec dugo godina i nije tachno da se bez mesa ne moze,samo naravno potrebno je uloziti u svoju ishranu.
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Dia »

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #10 on: September 01, 2007, 06:27:27 PM »
Quote from: "Boka"
Ja se lepo zasitim bez mesa

Zasitim se i ja,ali me to drzi 2-3 sata najvise,e a na koji nacin zamenjujes meso u ishrani,tj od cega se zasitish i koliko te to drzi???

Quote from: "Dia"
samo naravno potrebno je uloziti u svoju ishranu.

Obrazlozi,tj aj i tebe da te pitam isto cime najcestje zamenjujes meso???

Shta jesh??? :lol:  :lol:

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #11 on: September 01, 2007, 07:35:02 PM »
da i mene zanima shta jedete...kod nas nema mnogo onih tofu stvarchica i slichno...
inache,moje komshije su vegeterijanci,ali ono shto mi smeta je to shto imaju malo dete,jedva godinu dana da ima i ne daju mu da jede meso.pobogu pa kako oni misle da tje on zdravo da raste? biljke ne mogu da zamene ono shto ima u mesu :roll:

Offline Zeberdee

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
    • Hromozome @ soundcloud
(No subject)
« Reply #12 on: September 01, 2007, 08:01:52 PM »
a kako onda ljudima na Jamaici ne fali nista jer poneki od njih ne jedu meso nego se samo hrane biljkama ??? mislim da nebi mogao da izbacim meso iz ishrane ... kao sto je rekao avram : "Nista bolje od pljeskavice,onako socne"
btw idem upravu da jedem ...  :D

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #13 on: September 01, 2007, 10:59:55 PM »
Ja se lepo zasitim bez mesa

Zasitim se i ja,ali me to drzi 2-3 sata najvise,e a na koji nacin zamenjujes meso u ishrani,tj od cega se zasitish i koliko te to drzi???

pa jedem sve osim mesa tj. mrtvih zhivotinja (: ..moram tako da kazhem jer mnogi kojima kazhem 'ne jedem meso' misle bukvalno samo na pljeskavice i svinjetinu i onda me kao pitaju 'a salamu jedesh, tako?' ..lol
enivejz, jedem povrtje svih vrsta, najcheshce krompir u raznoraznim oblicima, tikvice obozhavam, meso zamenjujem sojom, jedem pasulj, svezhe povrtje (papriku, krastavce, paradajz), jedem kukuruz..aaa...ne znam..sve..((: i shta god da pojedem od toga ja se zaista zasitim i ne budem gladna do sledeceg obroka..ali ja sam takva bila i dok sam jela meso, moram priznati...ja ne mogu puno da pojedem (:

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #14 on: September 01, 2007, 11:30:58 PM »

Obrazlozi,tj aj i tebe da te pitam isto cime najcestje zamenjujes meso???

Shta jesh??? :lol:  :)

@Iwana,shto se tiche teorije "meso nishta ne moze zameniti"....chitaJ pa cesh videti da nema potrebe za  :roll:
a jednom mozda i ti budesh domacica pa uochish drazi kuhinje  :wink: [/color]

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #15 on: September 02, 2007, 02:13:05 PM »
nisam rekla nishta protiv toga,chak i podrzhavam,ali chovek je rodjen da jede sve...a tom detetu je potrebno meso

'a salamu jedesh, tako?'
pa shto se mene tiche salama je odvratnija od obichnog mesa :lol:

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #16 on: September 02, 2007, 03:04:00 PM »
Sad vas vetj malo smaram,cuj malo :lol:  :lol: ,al ajde

Kako vas gledaju kada odete na neku slavu ili porodicno okupljanje ili tako nesto.Ljudi lepo sve spreme,serviraju,sarme,pa pecenje krenu da jedu sve lepo,a ti ne jedes meso,npr jedes hleb i salatu.Onda neko kaze pa uzmi,posluzi se,ti uzmes sve sem mesa i oni gledaju u tebe i posle nekog vremena opet uzmi,uzmi,uzmi....i ti onda kazes da si vegetarijanac,e to je meni mnogo jadno,ti ljudi bi se osecali kao zivotinje pored tebe.

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #17 on: September 03, 2007, 10:37:55 AM »
:)  :)  pametno pitanje...

Vidish ,kada idem po tim slavama,shto ugL izbegavam,ali kada ipak odem,ta rodbina ili prijatelji znaju da ne jedem meso pa se tu spreme i razne povrtJke  :wink:
Moja baka uvek spremi kukuruza na zrno OBAVEZNO :lol:  :lol:
Kod kuce moJi ne jedu preterano mesa,ali i kada ga jedu,spremam za sebe, i inache sama spremam jer u Bg zivim sama...
Mada, desila su se neka porodichna  :?  okupljanja pre mesec dana,ono tipa restorani,okRugLi sto ...
tamo sam jela samo kupus...  :lol:  :lol:

Offline Avram

• Administrator
  • Dred lord
  • Loading...
(No subject)
« Reply #18 on: September 03, 2007, 10:51:09 AM »
Juče kod mene kući za ručak bili neki krompiri i meso. I ja pojedem samo krompire.... posle 2-3 sata sam dohvatio ono meso i pojeo, jer sam bio gladan kao da nisam jeo par sati pre toga :(

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #19 on: September 03, 2007, 02:18:58 PM »
Posle krompira si bio gladan? juu mene krompir jako zasiti (:

Kako vas gledaju kada odete na neku slavu ili porodicno okupljanje ili tako nesto.Ljudi lepo sve spreme,serviraju,sarme,pa pecenje krenu da jedu sve lepo,a ti ne jedes meso,npr jedes hleb i salatu.Onda neko kaze pa uzmi,posluzi se,ti uzmes sve sem mesa i oni gledaju u tebe i posle nekog vremena opet uzmi,uzmi,uzmi....i ti onda kazes da si vegetarijanac,e to je meni mnogo jadno,ti ljudi bi se osecali kao zivotinje pored tebe.

pa iskreno da ti kazhem, nama je mnogo neprijatnije kada pochnu da nas nude a mi moramo da se objashnjavamo, nego shto je njima kada to chuju..njima samo bude 'bedak' shto nam nisu namestili nishta vegetarijansko ali nikad im ne padne na pamet ta tvoja ideja da se osecaju kao zhivotinje..oni nemaju razvijenu tu svest o svemu tome kao mi tako da ni ne kontaju da bi kao neshto trebali loshe da se osecaju ..i ne treba da se osecaju loshe, to nije moj cilj, da nekog pravim 'zhivotinjom' ..ja samo teram svoje a druge ne pitam d:

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #20 on: September 03, 2007, 03:23:24 PM »
Quote from: "LisaRowe"

E sad za kombajne nisi u pravu. To ako se desi, desi se u vecini sluchajeva sasvim sluchajno, dok ovde ljudi muche zivotinje. Nisam vegetarijanac, niti bih mogla to da budem, jer smatram da u ishrani sve treba biti zastupljeno, pa tako i meso. Isto znam da se te zivotinje uzgajaju iskljuchivo iz svrhe da budu pojedene. Isto tako se ne remeti nikakva ravnoteza, jer se ne ubijaju neka retka goveda koja izumiru,ili retke ptice, vec zivotinje cija je svrha uzgajanja ta da budu kasnije ljudska hrana.
Ono shto mene iritira u ovom klipu je nasilnochko ponashanje ljudi prema tim jadnim zivotinjama. Uzgajajte ih, ubijte ih, nahranite populaciju njima, ali ne razumem zashto ih muche dok ne crknu?
Koja je poenta? Uzivati u muchenju zivotinja koje ne mogu da se suprotstave?
Idiotizam.
Desava se zato sto industriju nije briga, isti razlog zbog kog se ovako radi sa zivotinjama u klanicama.
Tako da vegeterijanci nisu mnogo bolji od onih koji jedu meso, dok god podrzavau istu industriju - treba skrenuti paznju na prave probleme.

da i mene zanima shta jedete...kod nas nema mnogo onih tofu stvarchica i slichno...
inache,moje komshije su vegeterijanci,ali ono shto mi smeta je to shto imaju malo dete,jedva godinu dana da ima i ne daju mu da jede meso.pobogu pa kako oni misle da tje on zdravo da raste? biljke ne mogu da zamene ono shto ima u mesu
Poznajem nekoliko vegeterijanaca koji meso ne jedu od rodjenja, i zdravi su. Uostalom, neki narodi generacijama ne jedu nista sto potice od zivotinja, pa prezivljavaju.

Sad vas vetj malo smaram,cuj malo :lol:  :roll:

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #21 on: September 03, 2007, 04:58:54 PM »
Quote from: "Avram"
Juče kod mene kući za ručak bili neki krompiri i meso. I ja pojedem samo krompire.... posle 2-3 sata sam dohvatio ono meso i pojeo, jer sam bio gladan kao da nisam jeo par sati pre toga :roll:

Znaci sad neko ne treba da bude vegeterijanac da se ljudi oko njega ne bi osecali jadno? :roll:

Kada tako kazes zvuci glupo,zamisli sebe ili uradi to pa ces da vidis na sta mislim,pojedini ljudi oko tebe koji jedu npr pljesku bi se osecali kao primitivci/divljaci kada bi culi da si "veggie",onda tebi ne bi bilo bas prijatno,ono sto hocu da kazem je to da bi stvorio losu atmosferu kada bi to rekao.

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #22 on: September 04, 2007, 03:00:40 PM »
Ama covece, sad neko treba da krije da je vegeterijanac da se ljudi okolo slucajno ne uvrede? Da li neko ko je, na primer, mrsav, treba da se krije u blizini debelih ljudi, da se ovi slucajno ne osete glupo sto su debeli? Je l' treba da se osisamo svi da se celavi ljudi oko nas ne osete glupo sto nemaju kosu?

Uostalom, cesto sam u prilici da budem u drustvu vegeterijanaca, nikada se nisam osetio glupo zato sto jedem meso. Kakvi su to ljudi koji se osete kao zivotinje zato sto jedu meso, ali samo u drustvu onih koji to ne jedu?

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #23 on: September 04, 2007, 06:51:54 PM »
@Fiery pohvaljujem....
prelepi primeri ..

@Nedzhad shto samo ne priznash da nisi bio u pravu? ((: ..dalje  opravdavanje i izvlachenje je samo dublje zakopavanje za tebe d: ..shalim se...da ne shvatish pogreshno, opet..

Offline Zeberdee

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
    • Hromozome @ soundcloud
(No subject)
« Reply #24 on: September 04, 2007, 09:14:22 PM »
Sto toliko filozofirate ?! Zakljucak je od prilike sledeci : Postoje vegeterijanci i
oni drugi tj svastojedi  :D  !!!
Kod nas kao i za dredove i kad ste nedaj boze vegeterijanac vi ste neprijatelj broj jedan u drzavi !!!

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #25 on: September 04, 2007, 10:01:13 PM »
Nedzhad shto samo ne priznash da nisi bio u pravu?

Volim da se raspravljam sa co'ekom,ali ne volim kad je u pravu,od pocetka smo oboje smo na ovom forumu,zakacimo se oko neke teme,uvek on bude u pravu,uvek ima argument vishe :? ,e to mi se ne svidja,raspravljamo se na 3 strane i uvek nesto ischachka na shta ne'am odgovor :?

dalje opravdavanje i izvlachenje je samo dublje zakopavanje za tebe

Znam,jbg :roll:

Uostalom, cesto sam u prilici da budem u drustvu vegeterijanaca, nikada se nisam osetio glupo zato sto jedem meso.

Ne znam....meni bi bilo glupo da jedem meso u prisustvu vegetarijanca,ne znam zasto.....verovatno bi i ja uzeo samo povrtjke da klopam :?

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #26 on: September 04, 2007, 11:57:17 PM »
Ne znam....meni bi bilo glupo da jedem meso u prisustvu vegetarijanca,ne znam zasto.....verovatno bi i ja uzeo samo povrtjke da klopam :?

morash imati jachi karakter :D

Offline Head

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #27 on: September 05, 2007, 12:16:23 PM »

To se u nas Srba zove "guranje u chmar" :D
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Head »
Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu.

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #28 on: September 05, 2007, 04:49:54 PM »
Volim da se raspravljam sa co'ekom,ali ne volim kad je u pravu,od pocetka smo oboje smo na ovom forumu,zakacimo se oko neke teme,uvek on bude u pravu,uvek ima argument vishe :? ,e to mi se ne svidja,raspravljamo se na 3 strane i uvek nesto ischachka na shta ne'am odgovor :?
Iskustvo ;)

Mozda je vreme da postanes full time vegeterijanac?

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #29 on: September 06, 2007, 12:01:42 AM »
morash imati jachi karakter :lol:  :lol:

Iskustvo :shock:
Studiras Pravni???:D

Mozda je vreme da postanes full time vegeterijanac?

Voleo bih,ali ne bi izdrzao ni nedelju dana :?

Quote from: "Head"
To se u nas Srba zove "guranje u chmar" :D

Cega?:D

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #30 on: September 06, 2007, 02:41:48 AM »
Nedzhade shto ne probash? Treniraj karakter time shto cesh pokushati da bar nedelju dana ne jedesh meso, hm? (: not a bad idea ...

Offline LisaRowe

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
  • Orbod Mebej
(No subject)
« Reply #31 on: September 06, 2007, 10:59:32 AM »
Vi shto ste ovde rekli da ste vegeterijanaci...Zanima me kada ste pocheli da se tako hranite i shta je bilo uzrok da promenite ishranu?
Takodje,koliko dugo ste vegeterijanci?

Offline Bane_SoaD

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #32 on: September 06, 2007, 02:47:38 PM »
e, to sam hteo i ja da pitam, uzede mi rech(enicu) iz usta...  :D
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Bane_SoaD »
let's clap our hands, for the president and jesus christ
and did I mentioned charlie manson and everybody else, who was nice...

Offline LisaRowe

• Prijatelj Foruma
  • Dred lord
  • Orbod Mebej
(No subject)
« Reply #33 on: September 06, 2007, 08:55:13 PM »
Kako smo pametni :lol:

Offline Boka

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #34 on: September 07, 2007, 12:53:21 AM »
Vegetarijanac sam 8-9 meseci ..mrzi me sad da brojim..postala sam isti zbog nechega shto sam prochitala jednom ..bilo je gadno i istinito ..neshto slichno ovom snimku koji si ti postavila Liso ..a pored toga, dechko mi je vegan, u pochetku sam imala predrasude prema tome i stalno sam ga zajebavala a posle ..sam..skontala ((: ..e ..mrzi me..

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #35 on: September 07, 2007, 11:18:24 AM »
/me prvi dan bez mesa. bash da vidim da li mogu :)

Offline Nedzad

• Global Moderator
  • Dred lord
(No subject)
« Reply #36 on: September 07, 2007, 11:58:27 AM »
Nedzhade shto ne probash? Treniraj karakter time shto cesh pokushati da bar nedelju dana ne jedesh meso, hm? (: not a bad idea ...

Pa good idea,ali sumnjam da mogu nedelju dana da izdrzim,prvo 3-4 dana,polako...

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #37 on: September 08, 2007, 03:30:18 PM »
Vegetarijanac sam 8-9 meseci ..mrzi me sad da brojim..postala sam isti zbog nechega shto sam prochitala jednom ..bilo je gadno i istinito ..neshto slichno ovom snimku koji si ti postavila Liso ..a pored toga, dechko mi je vegan, u pochetku sam imala predrasude prema tome i stalno sam ga zajebavala a posle ..sam..skontala ((: ..e ..mrzi me..
Da li kupujes iskljucivo "organski" (jebem ti izraz) uzgajanu hranu?

http://web.archive.org/web/200411070845 ... vegan.html
http://web.archive.org/web/200208150935 ... stharm.htm

Offline pozitiva

• Dredovi
    • http://www.myspace.com/prepek2000
(No subject)
« Reply #38 on: September 15, 2007, 09:54:39 PM »
Ej narode ja sam upao sad kao u diskusiju, i nisam prositao bas sve mnogo ima a ja ipak da reknem nesto ...
Soja koja nije vise zdrava kod nas, vec degenski (genetski modifikovano djubre mahom)
Uz biljke i ostalo postacete logoraski mrsavi ili cete verovatno ulagati previse love u sve to ...
Ja sam protiv zlostavljanja zivotinja i rado bih pristupio nekom druztvu za zastitu istih sto i nameravam da uradim ....
Meso jedem u normalnim kolicinama tj ne svake nedelje bas tako da balans postoji kod mene u ishrani dovoljno ....
Ono za dete koje od prve godine jedesamo povrce bez trunke mesa je bolesno jer ce mali ostati mali i zakrzljao najverovatnije te ako neko iole normalan vidi ovo neka da detetu da pojede i pljesak ponekad ...
Iskonski covek lovi da bi se prehranio, idiotizam na snimku pokazuje kako je danas nazalost ....

Idemo dalje ...
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by pozitiva »

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #39 on: September 15, 2007, 10:45:18 PM »
Quote from: "pozitiva"
Uz biljke i ostalo postacete logoraski mrsavi ili cete verovatno ulagati previse love u sve to ...
Povrce je jeftinije od mesa.

Ono za dete koje od prve godine jedesamo povrce bez trunke mesa je bolesno jer ce mali ostati mali i zakrzljao najverovatnije te ako neko iole normalan vidi ovo neka da detetu da pojede i pljesak ponekad ...
Koliko ljudi koji su vegeterijanci od rodjenja poznajes? Ni jednog, stvarno? Sto pricas onda, ako ne znas?
Da li znas da u odredjenim verskim zajednicama ljudi generacijama ne jedu meso ni proizvode zivotinjskog porekla? Da ne spominjem osobe koje znam licno.

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #40 on: September 16, 2007, 03:35:08 AM »
i josh neshto shto sam htela retji, da li mozhemo da te zhivotinje koje jedemo ubijamo na neki human nachin? da se ne muche prilikom toga? ;\

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #41 on: September 16, 2007, 11:14:23 AM »
haha

:hehe:

Offline Avram

• Administrator
  • Dred lord
  • Loading...
(No subject)
« Reply #42 on: September 16, 2007, 12:00:19 PM »
Humano ubijanje? Nikad čuo :D

Offline Ivana

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
    • Majshpajz
(No subject)
« Reply #43 on: September 16, 2007, 02:11:26 PM »
a znate na shta mislim :D ne vidim zashto te zhivotinje moraju da zhive u tako loshim uslovima

Offline Isidora

• Dredovi
    • http://www.myspace.com/dora1604
(No subject)
« Reply #44 on: September 16, 2007, 11:23:39 PM »
Quote from: "Avram"
Humano ubijanje? Nikad čuo :P

@Iwana
pa vidi kako ove moje kokoske lepo zive...imaju celo dvoriste za sebe,baba ih pazi...sve dok jednog dana ne dodje sa nozem u ruci  :voodoo:
joooj imam negde tu slikuna kompu...dovratno morbidno izgleda...
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Isidora »
Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nurururerorero

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #45 on: September 17, 2007, 04:43:27 AM »
i josh neshto shto sam htela retji, da li mozhemo da te zhivotinje koje jedemo ubijamo na neki human nachin? da se ne muche prilikom toga? ;\
Mozemo i "humano ubijanje" zapravo postoji, mada zvuci kao oksimoron.

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #46 on: September 17, 2007, 11:23:22 AM »
i opet ....
hahahahahahahaha

:baby:

Offline pozitiva

• Dredovi
    • http://www.myspace.com/prepek2000
(No subject)
« Reply #47 on: September 17, 2007, 04:24:01 PM »
Fiery nemoj da mi seces diskusiju kad sam u pravu  :av-2:
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by pozitiva »

Offline Ognjen

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
(No subject)
« Reply #48 on: September 18, 2007, 03:12:49 PM »
Quote from: "Dia"
i opet ....
hahahahahahahaha

;)

Offline Dia

• Prijatelj Foruma
  • Dredovi
(No subject)
« Reply #49 on: September 18, 2007, 07:57:14 PM »
:baby:

humanost...
zaR to koD nas postoji...
Mislim da je za neke i sam taJ pojam stran,a da ne govorim o delima...

A shto se tiche humanoG ubijanja...ma daaaaaaJ...mislim da o tome ni ne treba diskutovati...
Nema tu foliranja...
pricha za malu decu...