|
Ognjen
|
 |
« Reply #15 on: June 11, 2007, 03:21:50 PM » |
|
Redovno ih provlacim i nemam ovakvih problema. Ti problemi nastaju kada se dred vise puta provuce kroz isto mesto...
amin konacno na forumu neko ko nije tvrdoglav,ogranicen i ne tripuje se da su cupavi dredovi jedini "cool" dredovi...i da je provlacenje sranje... scam okaci neke slike tvojih dredova da vidimo... Za razliku od netvrdoglavih i neogranicenih ljudi koji misle da su samo uredni dredovi "cool" dredovi.
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Ognjen »
|
|
|
|
|
|
Diggy Das
|
 |
« Reply #16 on: June 11, 2007, 03:34:08 PM » |
|
Redovno ih provlacim i nemam ovakvih problema. Ti problemi nastaju kada se dred vise puta provuce kroz isto mesto...
amin konacno na forumu neko ko nije tvrdoglav,ogranicen i ne tripuje se da su cupavi dredovi jedini "cool" dredovi...i da je provlacenje sranje... scam okaci neke slike tvojih dredova da vidimo... Za razliku od netvrdoglavih i neogranicenih ljudi koji misle da su samo uredni dredovi "cool" dredovi. brate ogranicen si kao terasa. :?
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Diggy Das »
|
|
|
|
|
|
|
|
Diggy Das
|
 |
« Reply #18 on: June 11, 2007, 04:16:59 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dia
|
 |
« Reply #19 on: June 11, 2007, 04:44:23 PM » |
|
hmzzzzz...joCk...ko otJe da dodje...dobro dosh'o... ko ne...njegov problem...nece ga niko vuzi za rukav. eniveJ...koren...sve ce se to samo reshiti...nema potrebe za bilo kakvim provlachenjem i sl...
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Dia »
|
|
|
|
|
scam
Ćelav(a)
Lajkova: 0
|
 |
« Reply #20 on: June 11, 2007, 09:40:44 PM » |
|
Ljudi, imam dredove vec 5 godina i nikad do sad se nisu "sami" sredili. Do sada sam upoznao samo jednu osobu koja ne mora da provlaci dredove. Toj osobi su se dredovi i formirali sami, znaci kao kod pravih Rasta. Ako i vi niste radili nista da bi vam se dredovi stvorili, moze biti da niko od vas ne mora da ih sredjuje
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by scam »
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #21 on: June 12, 2007, 12:17:35 PM » |
|
Ja imam dredove sest i po godina, i korenovi se sredjuju sami. Pravljeni su tapiranjem, svojevremeno je radjeno i heklanje i slicne gluposti. Ti jednostavno nisi dovoljno dugo cekao da bi video da to moze i bez provlacenja. brate ogranicen si kao terasa. :Confused: Ja svakome kome pravim dredove kazem da postoje razni nacini za sredjivanje, ako mu je do toga, ali da ne mora nista da radi ako nece.. Da li si ikada ikome, kada te pita o odrzavanju dredova, rekao: "Mozes da sredjujes korenove provlacenjem ako hoces, ali u principu ne moras nista da radis"? Znas li uopste sta je to objektivnost? Znas, ono biblijsko o trnu u oku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diggy Das
|
 |
« Reply #23 on: June 12, 2007, 03:48:50 PM » |
|
Ja imam dredove sest i po godina, i korenovi se sredjuju sami. Pravljeni su tapiranjem, svojevremeno je radjeno i heklanje i slicne gluposti. Ti jednostavno nisi dovoljno dugo cekao da bi video da to moze i bez provlacenja. brate ogranicen si kao terasa. :Confused: Ja svakome kome pravim dredove kazem da postoje razni nacini za sredjivanje, ako mu je do toga, ali da ne mora nista da radi ako nece.. Da li si ikada ikome, kada te pita o odrzavanju dredova, rekao: "Mozes da sredjujes korenove provlacenjem ako hoces, ali u principu ne moras nista da radis"? Znas li uopste sta je to objektivnost? Znas, ono biblijsko o trnu u oku... Lupash abnormalne gluposti...znaci ti si dredove sredjivao prvih minimum godinu dana znaci sigurno...dredovi se nece srediti sami ko ne zeli da ima cupave dredove... i sta si bre ti pricao ljudima??? da ce sami da im se srede dredovi?? pa me zato zovu ljudi kojima si ti pravio da im ja doradim dredove,zato sto ono sto si ti uradio oni nisu tako zamisljali i nije onako kao sto si im ti rekao. a i ona vasha izvala "Ne gotivim previshe sredjene dredove" je najveca glupost koju sam procitao... i stvarno ne znam sta to provlacenje sjebava dredove...dred koji sam napravio i ostatak koji je izrastao je potupuno isti...mozete videti na slici:  ko zna zna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #24 on: June 12, 2007, 05:32:16 PM » |
|
Dakle, da ponovimo, ti si upravo rekao da je jedini "Pravi Put" sredjivanje dredova i to provlacenjem. Ja sam rekao da je to jedna od mogucnosti, sasvim legitimna, ali ne jedina. I ja sam ogranicen+glup? Ali, da, jesam sredjivao svoje dredove prvih godinu dana i duze, zato sto tad nisam znao za bolje. Ali nikada ih nisam provlacio (sem jednog dreda, jednom, da vidim kako ce da izgleda; taj deo se i dalje jasno razlikuje od ostatka kada ga pogledas izbliza). A, kao sto sam vec napomenuo, tvoji dredovi se jasno razlikuju po izgledu od onih koji nisu provlaceni - nekome se to svidja, nekome ne. Meni, na primer, ne. Kako ono bi, hemicar i Friday su te zvali? Pri tome, Friday je resio da vise nikada ne provlaci dredove? Kao sto rekoh, svako ima svoj ukus i mogucnost izbora. Ja bar ljudima ukazem na sve opcije za koje znam. I, da, dredovi ce se s vremenom sami srediti cak i ako ih ne heklas i ne provlacis. Ne verujes? Evo slika, vrlo detaljno pokazuju taj proces: link. Tako da, molim te, nemoj vise da me zoves ogranicenim, samo zato sto nisi u stanju da pojmis i jedan drugi pogled na svet sem sopstvenog.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dia
|
 |
« Reply #25 on: June 12, 2007, 05:44:22 PM » |
|
dakle...chitam...skoro svakoga dana chujem prichu o prirodnim dredovima... i vishe mi je muka! znate shta... da li su dredovi heklani u pochetku...da li su samo ucebani...i potom vreme ponovo reshava svoje...nisu spaljivani,nema voska,dakle to se moze nazvati prirodnim dredovima! A i ako neko zeli da ima sredjene dredove,NJEGOV PROBLEM,stvar ukusa...nije potrebno da iko od vas pametuje o tudjoj glavi...jer svako je sposoban da istrazi svoje JA!
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Dia »
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #26 on: June 12, 2007, 05:50:27 PM » |
|
To je vec pitanje terminologije koju neko koristi, i DreadHead tvrdi da su dredovi koje oni promovisu prirodni  Cisto za ubuduce, mogu da istaknem da pod "prirodnim dredovima" podrazumevam dredove spontano nastale usled necesljanja i nesisanja kose. Ne da se u ovoj diskusiji previse pricalo o takvoj vrsti dredova. A i ako neko zeli da ima sredjene dredove,NJEGOV PROBLEM,stvar ukusa...nije potrebno da iko od vas pametuje o tudjoj glavi...jer svako je sposoban da istrazi svoje JA! Potpuno tacno. Zato je i besmisleno nazvati nekoga ogranicenim samo zbog razlike u misljenju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irie
|
 |
« Reply #27 on: June 12, 2007, 05:53:26 PM » |
|
ej , stvarno , dosta vishe rasprava .... koliko vidim fiedy i popushta , ali diggy das tvrdoglaaaaaav ..... kao i ja 
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Irie »
|
|
...kill the bosses, kill the priests, kill the shepherds, save the sheep...
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #28 on: June 12, 2007, 05:57:42 PM » |
|
Great power brings great responsibility 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivana
|
 |
« Reply #29 on: June 16, 2007, 05:22:52 PM » |
|
ja sam provukla moja 2 i ne preporuchujem...bolje heklajte taj izrastak ili prstima mrsite,sreditje se ;p na mestu gde su provucheni sad ima chvor i tanje je od ostatka.i'm not gonna do it again :?
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Ivana »
|
|
To run and hide, a cowardly procedure Options exhausted, except for anesthesia
|
|
|
|