Dakle, da ponovimo, ti si upravo rekao da je jedini "Pravi Put" sredjivanje dredova i to provlacenjem. Ja sam rekao da je to jedna od mogucnosti, sasvim legitimna, ali ne jedina.
I ja sam ogranicen+glup?
Ali, da, jesam sredjivao svoje dredove prvih godinu dana i duze, zato sto tad nisam znao za bolje. Ali
nikada ih nisam provlacio (sem jednog dreda, jednom, da vidim kako ce da izgleda; taj deo se i dalje jasno razlikuje od ostatka kada ga pogledas izbliza).
A, kao sto sam vec napomenuo, tvoji dredovi se jasno razlikuju po izgledu od onih koji nisu provlaceni - nekome se to svidja, nekome ne. Meni, na primer, ne.
Kako ono bi, hemicar i Friday su te zvali? Pri tome, Friday je resio da vise nikada ne provlaci dredove? Kao sto rekoh, svako ima svoj ukus i mogucnost izbora. Ja bar ljudima ukazem na sve opcije za koje znam.
I, da, dredovi ce se s vremenom sami srediti cak i ako ih ne heklas i ne provlacis. Ne verujes? Evo slika, vrlo detaljno pokazuju taj proces:
link.
Tako da, molim te, nemoj vise da me zoves ogranicenim, samo zato sto nisi u stanju da pojmis i jedan drugi pogled na svet sem sopstvenog.