zoranCro
Ćelav(a)
Lajkova: 0
|
 |
« Reply #15 on: October 30, 2008, 07:07:55 AM » |
|
to sam negdje cuo za to prije nego sam poceo radit dredove i svaki puta to radim prije pranja od kad ih imam dredovi mi izgledaju kao i kad sam ih napravio samo su opusteniji formirani i bolji sol ti isusi dredove al zato limun im daje elasticnost ne ispucaju i ne posvijetle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #16 on: November 06, 2008, 05:47:10 PM » |
|
Meni je Mycoseb pomogao al privremeno kao i sve uvek se vrati perut  Dredovi su smrt za ispiranje, tako da izbegavaj sve takve stvari. Soda bikarbona je prava stvar, uz limun pred poslednje ispiranje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmarko
|
 |
« Reply #17 on: November 06, 2008, 10:49:43 PM » |
|
Nemam ja dredove, mogu zamisliti kako je, jedva sam isprao iz kose. Ja tražim trenutno i našao sam neke travčice pa oću prirodni šampon 
|
|
|
|
|
|
puklaguma
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #18 on: November 13, 2008, 01:02:09 AM » |
|
chuo sam da je ce mi se kosa wishe umrsiti ako perem sapunom i da ce mi dredowi biti chwrshci... zanima me da li walja to raditi i sa chime da perem dredowe da mi budu chwrshci i manje chupaw...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #20 on: November 13, 2008, 03:20:05 PM » |
|
damn znao sam da ce neko reci chekanjem.... pih chekam ja nego sam mislio da taj proces chekanja uchinim efikasnijim po dredowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boka
|
 |
« Reply #21 on: December 07, 2008, 03:59:43 PM » |
|
Meni je Mycoseb pomogao al privremeno kao i sve uvek se vrati perut  Dredovi su smrt za ispiranje, tako da izbegavaj sve takve stvari. Soda bikarbona je prava stvar, uz limun pred poslednje ispiranje. Poslednje ispiranje? Je l' to sa limunom realno? Nemojte da probam pa da se ispalim (: I ako mozhesh objasni taj postupak sa sodom bikarbonom i limunom i obrazlozhi zashto je dobro i za shta je dobro (:
|
|
|
|
|
|
The Moon is for both lovers and lunatics. 
|
|
|
eeL_D
Ćelav(a)
|
 |
« Reply #22 on: December 09, 2008, 12:58:51 AM » |
|
Procitao sam negde, dal na ovom sajtu, dal negde drugde, preporuku za pranje dreda shamponom koji mrsi kosu. Zna li iko koji je to shampon? oO 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boka
|
 |
« Reply #24 on: December 10, 2008, 10:45:44 PM » |
|
Procitao sam negde, dal na ovom sajtu, dal negde drugde, preporuku za pranje dreda shamponom koji mrsi kosu. Zna li iko koji je to shampon? oO  ja perem kosilijem vec duzhe vreme, mosh to da probash (;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesh
|
 |
« Reply #25 on: December 10, 2008, 10:47:05 PM » |
|
ili becutan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boka
|
 |
« Reply #26 on: December 10, 2008, 10:49:39 PM » |
|
e bekutan je isto keva, mozhda josh bolji od kosilija, onako shkripi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeL_D
Ćelav(a)
|
 |
« Reply #27 on: December 11, 2008, 12:49:23 AM » |
|
Fala, fala. Cu probam sve. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #28 on: December 11, 2008, 01:05:53 AM » |
|
ja perem z'Johnston baby... walja li to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z
|