Pretražite forum pre nego što postavite pitanje, možda je već neko imao slično pitanje/problem.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja sam cuo da za prave dredove idu mravlja govna.
da , ali samo ako taj isti WC ima popularnu TROUGLITJ rupu ...... josh uvek ne mogu da se istreniraju za sholju .... losha genetika .... :?
ochi mi ispale od smejanja :lol: :lol: )
Covece, dobijes sertifikat trenera mrava i dilera njihovih nusprodukata i bogat si.
Quote from: "Fiery"Covece, dobijes sertifikat trenera mrava i dilera njihovih nusprodukata i bogat si.znash ...umesto robota...odlucheno je da se gaje mravi i treniraju...kao novi pokret u drushtvu...taman, eto...ti imash nachin da se reshi josh jedan problem...tebi koristi,njima koristi...shtete nema...a shta mislish da probash i sa guanom...neki mix...
Quote from: "Irie"ochi mi ispale od smejanja :lol: :lol: )Zato je balansirana ishrana izuzetno bitna kod uzgoja mrava.
Quote from: "Fiery"Quote from: "Irie"ochi mi ispale od smejanja :lol: :lol: )Zato je balansirana ishrana izuzetno bitna kod uzgoja mrava.hmzzzz...Ognjene ,KAD SAM JA OVO NAPISALA!!! :evil:
Moji mravi ce biti jaci od tvojih mrava, i zaustavice taj korenoprovlaceci posse.
hmzzzz...moJi mravi nisu obichni mravi... Twisted Evilznash po novom zakonu,koji je donet pre 15 god...chlan 45...strogo je zabranjeno suprotstaviti se mravima,radilicama!zelish u aps!
Quote from: "Dia"hmzzzz...moJi mravi nisu obichni mravi... Twisted Evilznash po novom zakonu,koji je donet pre 15 god...chlan 45...strogo je zabranjeno suprotstaviti se mravima,radilicama!zelish u aps!Kako ces dokazati koji mravi su eliminisali tvoje "neobicne" mrave radilice? :twisted: :twisted:
Quote from: "Fiery"Quote from: "Dia"hmzzzz...moJi mravi nisu obichni mravi... Twisted Evilznash po novom zakonu,koji je donet pre 15 god...chlan 45...strogo je zabranjeno suprotstaviti se mravima,radilicama!zelish u aps!Kako ces dokazati koji mravi su eliminisali tvoje "neobicne" mrave radilice? :twisted: :twisted:Moji mravi ne ostavljaju materijalne dokaze za sobom