Pogledajte ponudu ručno rađenog nakita u našoj prodavnici!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja bih pre rekla... al ajde... ;pne slusam nsita trenutno...tisina...
Quote from: "Isidora"Ja bih pre rekla... al ajde... ;pne slusam nsita trenutno...tisina... A shta si ti upravo uradila nego povecavala post rate? ^.^
Marchelo-De facto
Quote from: "Isidora"Marchelo-De factosutra (petak) nastupa u krizevcima maaa,bila sam vec tri puta na njegovom koncertu *moram malo da se hvalim* :mrgreen:
Quote from: "Shimatza"sutra (petak) nastupa u krizevcima maaa,bila sam vec tri puta na njegovom koncertu *moram malo da se hvalim* :mrgreen:evo, mos spavat kod mene... ne brini, ne grizem.... prejako
sutra (petak) nastupa u krizevcima maaa,bila sam vec tri puta na njegovom koncertu *moram malo da se hvalim* :mrgreen:
Quote from: "Isidora"Quote from: "Shimatza"sutra (petak) nastupa u krizevcima maaa,bila sam vec tri puta na njegovom koncertu *moram malo da se hvalim* :mrgreen:evo, mos spavat kod mene... ne brini, ne grizem.... prejako pa neee znam...ne da mi mama da pricam sa nepoznatim ljudima...pa ni da spavam kod njih xD pogotovo ako grizu
Alpha Blondy - 01 - Abortion Is A Crime
A shta posle se slushalo Hladno pivo?
JAO KAKO JE TO LEPA PESMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
My Dying Bride - For My Fallen Angel.mp3
jesam klinac za onog ko je stariji od mene !!! :roll: Blut Engel - Any Chance[/color]
Quote from: "Dia"My Dying Bride - For My Fallen Angel.mp3izvinite shto sam offtopic ali ovo sam morala da prokomentarishem ..
Znam da si zensko...a ta slika koju imash na avatru sa nelazi na saitu aquariusa iz Bele crkve i to znam !!!!