|
~BeKi~
|
 |
« on: June 22, 2008, 05:55:06 PM » |
|
Hmmm.. Ljudi.
Jel se nekom od vas desilo da vam dredovi rastu onako... U cik cak? Ne znam da li kapirate na shta mislim.. U fazonu, meni se tachno vidi koji deo dreda mi je izrastao, a koji je udredan od pochtka. I to mi ni malo ne smeta.. Jedino mi je chudno shto mi, na nekoliko dredova, taj deo koji je izrastao, izgleda kao da je cik cak.. U fazonu, loop sa desne strane, a sa leve strane pravo.. Chim se zavrshi taj loop sa desne strane, nastavlja se pravo, a sa leve strane loop.. Tako imam otprilike 7-8 dredova koji tako rastu (naravno, nisam ih dirao), jel rastu josh nekome ovako?
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
Orthodox
Ćelav(a)
Lajkova: 0
|
 |
« Reply #1 on: June 22, 2008, 06:07:08 PM » |
|
Hahaha, brate, meni svaki dred prica svoju pricu... Izmedju ostalih, posjedujem i nekoliko primjeraka koje si opisao... Ne da mi ne smetaju, nego mi je gotiva kada imaju odredjene nepravilnosti na sebi, pa najbolje da cemo ih ''sminkamo'' i ganjamo nekakve ujdurme...
|
|
|
|
|
|
Djavo hoce moje dusu, a svijet bi da me sludi Svaki dan Pomoz' Bog, jer ce svima da nam sudi!
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Lajkova: 4
Bačje junior
|
 |
« Reply #2 on: June 22, 2008, 06:19:23 PM » |
|
beki, jel misliš kao kvrge na dredovima? ja imam jedan skroz kvrgav i nekoliko manje a jedan mi raste kao slovo S xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivana
|
 |
« Reply #3 on: June 22, 2008, 06:26:23 PM » |
|
imam ja, i to najvishe na onom shto sam ja pravila, jer je najtanji pa se najvishe vidi... izraste jedan deo, pa se dred premesti u udobniju poziciju, pa na drugu stranu i tako par puta ;p kjut je 
|
|
|
|
|
|
To run and hide, a cowardly procedure Options exhausted, except for anesthesia
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #5 on: June 23, 2008, 12:42:35 AM » |
|
ma meni to uopshte ne smeta.. =) samo sam se 3povo da je moja kosa iz nekog razloga ziljava
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Bačje junior
|
 |
« Reply #6 on: June 23, 2008, 07:44:39 AM » |
|
kakav vlasnik takva i kosa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #7 on: June 23, 2008, 09:44:22 AM » |
|
Upravo tako
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dia
|
 |
« Reply #8 on: June 23, 2008, 11:32:31 AM » |
|
Samo ti drede ostavi neka se oni "zavijaju", mnogi preheklaju, ali nemoj se zajebavati sa heklanjem, ne heklani dredovi su bash zboG tih loopOva bolji na dodir, a i izgledaju bolje, shto ti smeta to? kakav vlasnik takva i kosa hihihi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedzad
|
 |
« Reply #9 on: June 23, 2008, 12:26:04 PM » |
|
Imam debeo dred,rastao je lepo,odjednom se iskrivio i istanjio,i nastavio je da raste pod uglom od 90 stepeni.............blesav drd skroz 
|
|
|
|
|
|
Love the life you live,live the life you love
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #10 on: June 23, 2008, 02:16:05 PM » |
|
Samo ti drede ostavi neka se oni "zavijaju", mnogi preheklaju, ali nemoj se zajebavati sa heklanjem, ne heklani dredovi su bash zboG tih loopOva bolji na dodir, a i izgledaju bolje, shto ti smeta to? kakav vlasnik takva i kosa hihihi Ja napishem "meni uopshte ne smeta to", a ti me pitash "a shto ti smeta?" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Bačje junior
|
 |
« Reply #11 on: June 23, 2008, 02:19:02 PM » |
|
kakvi vas loopovi spopali?? o.O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dia
|
 |
« Reply #12 on: June 24, 2008, 06:09:58 PM » |
|
a shta onda postavljash temu koji djavo... hocesh da budzish postove detenCe debelo, znam! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #13 on: June 24, 2008, 08:40:48 PM » |
|
ja debeo? >_<  kao shto rekoh u prvom postu, htedoh da priupitam da li i drugima ovako raste kosa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|