To je onaj fazon, kad idem gradom i naletim na bruka bicarku, i ja ne mogu da joj sklonim pogled sa sisa (koje jelte bodu u oci), a ni ona meni sa kose.
Prva i osnovna stvar, sta ste koj moj ocekivali? Ljudi su pajseri, ako je bilo ko ocekivao da ce bas prema vama biti kul, onda nije problem do ljudi nego do vas.
Isto kao kad riba izbaci dupe/sise/stagod, i onda joj "smeta" sto je ljudi gledaju.
svako ko je uradio tako nesto, ma koliko to bilo "samo zato sto se to njemu/njoj svidja" (ili stagod), mora da bude svestan da to vuce pojedine posledice. Vase je da li cete da dopustite da vas te posledice doticu ili ne. A retko ko, ko ima bar pola keta mozga, ce da pocne da tripuje da vam je glava puna vasaka i da ste zarazni i stagod, tako da, ako vas stvarno dotice to sto idioti tripuju, onda ili skidajte to sa glave i upadajte u sablon, ili probajte da promenite mentalitet par milijardi ljudi.
Mozemo mi da se pravimo da zivimo u nekom drugom svetu, ali time vise lazemo sebe, nego bilo koga drugog. :\