47374 Posts in 985 Topics - by 14352 Members - Latest Member: bradleybegum1024

Author Topic: predrasude!!!!!!!!!!!-.-  (Read 412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline in flames

• Ćelav(a)
  • *
  • Velicina Polnog Organa 0
predrasude!!!!!!!!!!!-.-
« on: July 08, 2011, 08:09:33 AM »
ljudi uvjek imaju predrasude o necem sto ne poznaju,a na predrasude naletimo najcesce mi s dredovima jer to je prvo sta se primjeti i iz daleka i bliza  :balls:
svacam da svatko ima svoj ukus ali ja njih ne ispitujem zasto je njihova kosa tako ravna i izgleda kao da ce opast ako zapuse vjetar!
ili zasto izgledaju kao ne osisane ovce!ali oni uvjek pitaju i bacaju predrasude,fuj dredovi,pa to nemos oprat,pa bit ces celav,pa dobit ces  bube...i tako niz gluposti koje smo prisiljeni obicno svaki dan slusat!vise ne znam sta da im odgovorim stvaro sam umoran od tog da 10 puta na dan objasnjavam kako radim dredove  :snooze: pocet cu im lagat nesto tipa pa radio sam sa voskom od svjece i svinjskom masti sam da ne pitaju detalje! kako se vi nosite s tim?idu li vam na zivce te predrasude kad ljudi komentiraju vasu kosu misleci kako je njihova prekrasna?
i da ozivite malo sarije teme imamo vremena za pricu  :respect:

Offline Z

• Administrator
  • Dred lord
  • Velicina Polnog Organa 5
  • H8erDeLuxe
    • Z's hate corner
Re: predrasude!!!!!!!!!!!-.-
« Reply #1 on: July 08, 2011, 12:01:52 PM »
To je onaj fazon, kad idem gradom i naletim na bruka bicarku, i ja ne mogu da joj sklonim pogled sa sisa (koje jelte bodu u oci), a ni ona meni sa kose.
Prva i osnovna stvar, sta ste koj moj ocekivali? Ljudi su pajseri, ako je bilo ko ocekivao da ce bas prema vama biti kul, onda nije problem do ljudi nego do vas.
Isto kao kad riba izbaci dupe/sise/stagod, i onda joj "smeta" sto je ljudi gledaju.
svako ko je uradio tako nesto, ma koliko to bilo "samo zato sto se to njemu/njoj svidja" (ili stagod), mora da bude svestan da to vuce pojedine posledice. Vase je da li cete da dopustite da vas te posledice doticu ili ne. A retko ko, ko ima bar pola keta mozga, ce da pocne da tripuje da vam je glava puna vasaka i da ste zarazni i stagod, tako da, ako vas stvarno dotice to sto idioti tripuju, onda ili skidajte to sa glave i upadajte u sablon, ili probajte da promenite mentalitet par milijardi ljudi.
Mozemo mi da se pravimo da zivimo u nekom drugom svetu, ali time vise lazemo sebe, nego bilo koga drugog. :\

Offline proGANJAna

• Newbie
  • *
« Reply #2 on: July 08, 2011, 08:41:59 PM »
Bole me šta drugi misle! Ako i krenu d  komentarišu, samo kažem da nije bitno šta je na glavi, već šta je u glavi...mada, to je za njih, meni je itekako važno ovo što mi je na glavi  8)

Offline Worthless

• Prijatelj Foruma
  • Dredine
  • Velicina Polnog Organa 4
« Reply #3 on: July 09, 2011, 10:04:33 AM »
Konacno da i Z nesto pametno kaze  ;)
"...so unfeeling, hidden deep animosity so deceiving"

Offline KULTUROLOG

• spravljači dredova
  • Duga kosa
    • Facebook
« Reply #4 on: July 09, 2011, 12:46:54 PM »
Složiti ću se samo s drugim djelom rečenice :), jer zaista je to lijepo i pametno rekao.

Offline in flames

• Ćelav(a)
  • *
« Reply #5 on: July 09, 2011, 04:49:00 PM »
'ko ja? ::)

Offline KULTUROLOG

• spravljači dredova
  • Duga kosa
    • Facebook
« Reply #6 on: July 09, 2011, 04:54:45 PM »
Z nesto pametno kaze  ;)

Nene :), na ovo se je moja prijašnja rečenica odnosila.