grafichki endzin mecha za k**** nije (citaj, na nivou igara od pre 8 godina)...
tu si pogresio... napravljen je novi 3-d match engine koji, bar kako sam ja vidio, izgleda dobro (slicno kao kad igras npr. PES 08 na PS2)
zahtjevace jaku graficku prvenstveno zbog toga, ali postoji opcija da igras "old school",dakle, sa 2d match engine koji samim tim zahtjeva slabiju konfiguraciju
Ispizdeo sam sto se sve vishe fokusiraju na *bling bling* elemente samog programa, nego na unapredjenje igre i samog menadzerisanja koje treba da bude poenta...
baza podataka je drasticno povecana, i uvedene su novine sto se tice same komunikacije sa igracima, bilo na utakmici bilo van terena (na treningu, privatni zivot itd). a prosli je sto se tice taktike bio mnogo zahtjevniji i realniji od 2007. tamo si mogao sa istom taktikom da odigras citavu sezonu i da i dalje pobjedjujes, a u proslom si morao da vodis racuna da ne otkrivas sve karte, i imao si mnogo vecu upravljivost nad igracima tokom meca i bio je jako tezak za igranje,bar u pocetku... u novom je najavljeno da ce biti potrebno mnogo vece znanje sto se tice taktike nego u proslim djelovima...