|
Sicarius94
|
 |
« Reply #15 on: December 06, 2008, 05:36:29 PM » |
|
pa ne znam, kao bezveze u smislu, kao repici, a ne dredovi A jos jedno pitanje- da li moze kao ako mi se ne svide dredovi, da ih rascesljam u roku od par dana? (ne nameravam to da uradim, al cisto da znam xD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #17 on: December 06, 2008, 08:38:51 PM » |
|
Ja kada sam napravio dredove nisam ih prao prvih nedelju dana. I tih nedelju dana sam spavao sa charapom na glavi, ne secam se vishe toga, a opet kao da je juche bilo, al ipak nisam siguran da bi bilo ishta drugachije i da nisam drzhao charapu 
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #18 on: December 06, 2008, 09:19:37 PM » |
|
evo nesto sto sam nasao.... [ i dalje stoji odluka da ce neko od vas da mi pravi dredove, tako da ne brinite :evil: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #19 on: December 06, 2008, 10:20:42 PM » |
|
drugu polovinu nisam bash pazhljivo prochitao, ali evo: 1) Nije tachno da ti treba vosak - mozhesh najnormalnije da napravish dredove bez ikakvog vezivnog sredstva, osim same kose  Krajevi, kad se lepo ucebaju, ne izvlache se vishe. Ja vishe od pola godine nisam heklao dredove i 90% krajeva mi je super (10% su namerno pushteni.) 9)"Da bi ste bili zadovoljni izgledom dredova morate da vodite racuna o njima. Ljudi uglavnom pricaju kako im se kosa sama mrsi, ali to nije tacno. Potrebna je paznje i odrzavanje da bi oni izgledali dobro" Nemam pojma, mozhda, ali ja mojim dredovima ne radim nishta osim shto ih perem. Mozhda su zato ruzhni? :lol: ja se to inache samo shalim, dobri su moji dredovi i volim ih ja
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #20 on: December 07, 2008, 01:29:50 AM » |
|
Pa da, tako sam i mislio... al ipak je najbolji deo da nijedna devojka nece moci da mi odoli, a dredovi SMRDE ahahahah a mene boli uvo sta misle ljudi oko mene..  a svi oni me podrzavaju sto se tice dredova... a devojka jedva ceka da napravim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Lajkova: 4
Bačje junior
|
 |
« Reply #21 on: December 07, 2008, 12:53:36 PM » |
|
drugu polovinu nisam bash pazhljivo prochitao, ali evo: 1) Nije tachno da ti treba vosak - mozhesh najnormalnije da napravish dredove bez ikakvog vezivnog sredstva, osim same kose  Krajevi, kad se lepo ucebaju, ne izvlache se vishe. Ja vishe od pola godine nisam heklao dredove i 90% krajeva mi je super (10% su namerno pushteni.) 9)"Da bi ste bili zadovoljni izgledom dredova morate da vodite racuna o njima. Ljudi uglavnom pricaju kako im se kosa sama mrsi, ali to nije tacno. Potrebna je paznje i odrzavanje da bi oni izgledali dobro" Nemam pojma, mozhda, ali ja mojim dredovima ne radim nishta osim shto ih perem. Mozhda su zato ruzhni? :lol: ja se to inache samo shalim, dobri su moji dredovi i volim ih ja nemam ništa da dodam, lepo ti je beki sve objasnio. mislim da sam čitao ovaj tekst pre oko pola godine na mobilnom dok sam kenjao 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #22 on: December 07, 2008, 01:53:05 PM » |
|
jel' ovo sa krstarice? Neam pojma, poslala mi devojka na msn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boka
|
 |
« Reply #23 on: December 07, 2008, 03:11:45 PM » |
|
e a koliko ste chekali da wam se dredowi formiraju kako walja??? pola god? god? wishe? ja sam chekala vishe od pola godine, ali morash uzeti u obzir da su moji natural (:
|
|
|
|
|
|
The Moon is for both lovers and lunatics. 
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #24 on: December 07, 2008, 04:50:54 PM » |
|
meni je sad pola godine i josh su poprilichno chupawi... imam neki utisak da mora bolje 0.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Reply #25 on: December 07, 2008, 05:28:58 PM » |
|
još pola godine-godinu dana pa će biti sređeni, nema da brineš :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Lajkova: 4
Bačje junior
|
 |
« Reply #26 on: December 07, 2008, 05:36:03 PM » |
|
osim ako ne budu sređeni... kao moji xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorijan_grej
|
 |
« Reply #27 on: December 07, 2008, 08:41:50 PM » |
|
ja svoje imam tek 8 meseci i prilicno su ok, samo sto su kratki. sami se sredjuju, duse.
|
|
|
|
|
|
げりをしています。
PODRZAVAM BRISANJE POSTOVA! ...not!
|
|
|
|