brate, ja sam imao mali problem u pocetku. Imam 14 godina (sacu 15

) i poceo sam da smaram moje recimo u novembru da hocu dredove. Prvo su pricali kao: ne moze da se pere... pa ovo pa ono... Ali ja sam ih ubedjivao da moze, i pokusavao da ih iscimam da procitaju neki tekst o dredovima (kao sto ima ovde na forumu, one neistine i to) ali nisu hteli. Jedno vreme je keva bila u fazonu: nemoj da mi pricas uopste o tome, al ja sam bio uporan, al ne u smislu da ih smaram, nego tako sto sam sebi zacrtao kada hocu da ih uradim, i pricao o tome, ne trazeci ustvari dozvolu. Kad su videli da sam uporan, i da stvarno zelim to, da nije to jedna od onih stvari na koje se nalozis, pa odustanes, nisu imali nista protiv. Rekao sam im da pravim, pre nego sto su otputovali, i opet nisu imali nista protiv. Kad su se vratili, mnogo im se svidelo, cak im je lepse sada, nego kada sam imao samo dugacku kosu.
Al pazi sad:
ovo nikako ne znaci da ce tebi da uspe ovo. Moji su... oduvek su me podrzavali u tome sto pokusavam da se razlikujem od ostalih, tako da su me i tada podrzali. Sad ne znam kakva je situacija kod tebe, al se nadam da sam ti bar malo pomogao da sam uvidis kako treba da probas da pridjes svojima.
pozz