|
Sicarius94
|
 |
« on: November 29, 2008, 02:53:47 PM » |
|
Prvo da se predstavim: zovem se Danilo, iz Beograda sam, imam 14 godina  Izmerio sam kosu, napred, je oko 15cm pretpostavljam da je malo gusca od prosecne kose, kad je bila kraca, kovrdzala se, sad kad je duza, slabije  pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z
|
 |
« Reply #2 on: November 29, 2008, 03:54:01 PM » |
|
jea, do tada, navataj nekoga da ti isplete cornrows, pa ces imati super frizuru i tako, i kada ih raspletes... (bices kao Whoopi Goldberg  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #5 on: November 29, 2008, 07:01:10 PM » |
|
Secam se kad sam ja imao takvu kosu  ja sam imao 13 godina kad sam napravio dredove 
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #7 on: November 30, 2008, 08:57:32 PM » |
|
U mojoj izopachenoj glavi, da xD
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
mare_rasta
Kosica

Lajkova: 0
|
 |
« Reply #8 on: December 01, 2008, 09:38:57 AM » |
|
meni je samo par centimetara bila duza kosa kad sam napravio dredove, ali po slikama mi se cini da je moja bila gusca... mislim da ih mozes napraviti uskoro ali ako nisi stanjivao kosu ili tako nesto dok si je pustao... sad kad i ja pravim dredove znam koja je muka kad dodje neko sa 10 cm kose koja je tanka toliko da je ne mozes ni u rep pokupiti...
|
|
|
|
|
|
There's million reasons to die for but not single one to kill for!!!
Peace love and prosperity
|
|
|
|
Bosa na travi
|
 |
« Reply #9 on: December 01, 2008, 10:58:05 AM » |
|
pusti jos malo da raste, pa nas okupljaj, da pravimo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Lajkova: 4
Bačje junior
|
 |
« Reply #10 on: December 01, 2008, 11:14:34 AM » |
|
meni je samo par centimetara bila duza kosa kad sam napravio dredove, ali po slikama mi se cini da je moja bila gusca... mislim da ih mozes napraviti uskoro ali ako nisi stanjivao kosu ili tako nesto dok si je pustao... sad kad i ja pravim dredove znam koja je muka kad dodje neko sa 10 cm kose koja je tanka toliko da je ne mozes ni u rep pokupiti... njah... pa nekome ako je kosa retka biće retka i ako je dugačka 10 i 50cm i od toga zavisi samo debljina/broj dredova
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #11 on: December 01, 2008, 02:04:21 PM » |
|
ja se vise cimam oko gustine, nego oko duzine, jer kosa ce da poraste, a gustina valjda nece da se menja? @mare: nisam joj nista radio, samo sam je prao i cesljao xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedzad
|
 |
« Reply #13 on: December 03, 2008, 06:01:15 PM » |
|
pusti jos malo da raste, pa nas okupljaj, da pravimo  ,hotjete??? 
|
|
|
|
|
|
Love the life you live,live the life you love
|
|
|
|
Avram
|
 |
« Reply #14 on: December 03, 2008, 06:56:04 PM » |
|
zvuči zanimljivo... samo treba naći vreme kad smo svi slobodni :S
[offtopic:i59sbmx9]prvo pročitah: a od para uzmemo neki jelen i pivo... o.O[/offtopic:i59sbmx9]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|