Pretražite forum pre nego što postavite pitanje, možda je već neko imao slično pitanje/problem.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: "Isidora"Quote from: "LisaRowe"Kupi neku drugu farbu...Svaka se razlichito prima...Morash da isprobavash dok ne nadjsh odgovarajucu...uspela sam sa ovom,ali se vidi samo na suncu...svejedno,lepo je..meni evo... http://img49.imageshack.us/img49/5218/ljubicastosr8.jpg malo je drugacija boja uzivozashto samo jedan 'pramen' i zashto cheshljash kosu? (:kad bi ofarbala celu kosu na neshto bi josh i lichilo, a iskreno ovako mi je jako gadno, tako samo...ni pola glave...bolje sve ofarbaj, super ce biti, ta boja se i meni svidjala oduvek ..i probaj da ne cheshljash kosu nego da je posle pranja samo malo 'zguzhvash' peshkirom i ostavish da se osushi..mozhda ce ti lokne biti vishe definisane (: ja moju kosu nisam nikad cheshljala jer bi izgledala kao metla ) poshto sam je u Subotici kupila,ne znam gde je ima u So...i ne cesljam kosu,mozda na slici tako izgleda..
Quote from: "LisaRowe"Kupi neku drugu farbu...Svaka se razlichito prima...Morash da isprobavash dok ne nadjsh odgovarajucu...uspela sam sa ovom,ali se vidi samo na suncu...svejedno,lepo je..meni evo... http://img49.imageshack.us/img49/5218/ljubicastosr8.jpg malo je drugacija boja uzivo
Kupi neku drugu farbu...Svaka se razlichito prima...Morash da isprobavash dok ne nadjsh odgovarajucu...
.....e ljudovi evo ja da dam koji savet u vezi farbanja..........kao ja sam sada pametna, no nebitno...ja imam tirkiznu kosu, tachnije vishe od pola vugle mi je tirkizno
Quote from: "TrIpEr".....e ljudovi evo ja da dam koji savet u vezi farbanja..........kao ja sam sada pametna, no nebitno...ja imam tirkiznu kosu, tachnije vishe od pola vugle mi je tirkizno jock bre....meni traje vec 4 meseca...samo se malo isprala posle mora, ali nishta strashno
Quote from: "Fiery"Quote from: "TrIpEr".....e ljudovi evo ja da dam koji savet u vezi farbanja..........kao ja sam sada pametna, no nebitno...ja imam tirkiznu kosu, tachnije vishe od pola vugle mi je tirkizno jock bre....meni traje vec 4 meseca...samo se malo isprala posle mora, ali nishta strashno Onda je to stvarno odlicna boja.
Avram prvi
Ko je za to da skinemo Avrama sa vlasti??? :lol:
ne obaziri se na zlobne komentare,ipak te mi svi volimo...
How do you kill that which has no life?
Na klimu [/b]
btw., moze li mi neko objasniti to grejanje na ljubav, kako to, shta sa tim, je l' se to samo tako kaze ili moze da se zgreje na ljubav?