Pretražite forum pre nego što postavite pitanje, možda je već neko imao slično pitanje/problem.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Imam nazad do ramena dredove,
tako da nije neki velik posao u pitanju....
jesi ti to omashio temu ilil mi se chini ako sam tu celu jutro i prodje njih 11 kolko vas treba da gleda ja da sam ovde svaki dan kao sto ti jesi ja bi znao odgovor na ovo pitanje iz prve a to sto ti ne visish po celi dan nego samo svaki dan to je tvoj problem i pokusavas da mi ga prodash zapitaj se sta stvarno stoji iza tvoje izjave meni ako treba reshenje ja to reshenje trazim ako nisi primetio vec danima i na ovom jebenom forumu 24h a ti kako si dosho pocheo si da mrzish kao i drugarica ti LisaNadrkitis koja ne moze da nadje moj drugi post (inache u tom trenutku sam ima 2 posta)nego mora da pishe gluposti
'ocete i da ja citiram svoj pm? stvarno smo svi odvratni shto slepcu ne odgovorimo u roku od 24 h... sram da nas bude...
Ćao svima, ja sam Milica, idem u prvi razred FilOloške gimnazije i suviše sam smotana da bih sama pravila dredove. Da li neko od vas iz Beograda ima vremena...?
ah retard... ja sam iz bg-a, tako da ako neko lokalan ili neko koga ne mrzi da dođe u bg može da mi sredi dredove neka se javi da se dogovorimo oko svega... pm
Ehhhhhhhhh nije vama lako ...radite li vi neshto u zhivotu???
hahaha, nisam stigla da dolazim na forum, ali nema veze, meni piće obećano samo ne pijem alkohol, može sok
a jel rolash posle pranja ili tako neshto da se owo shto izraste uceba?
a kakwa ti je kosa bila pre dredowa?