Pogledajte ponudu ručno rađenog nakita u našoj prodavnici!
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
[offtopic:3ibubiht]malo je ovaj forum skrenuo...[/offtopic:3ibubiht]ja bih voleo da pravim dredove jer jednostavno ovdje u okolini nema niko dobar da pravi (osim lika iz banja luke koga sam spominjao :mrgreen:
ili se ponudi nekom skotu koga mrziš da mu praviš dredove, pa ako ga unakaziš boli te uvo
Ljudi, treba mi neko iskusan sto radi dredove, a da je u blizini Uzica 50-100km(mada i nije obavezno al valjalo bi bolje vas nasao
verujem da je nerealno (poshtujem sto si tako direktna) i da pravite biznis sa nepoznatim ljudima...no na meni je bilo da pitam i da cekam ljude dobre volje.Ima li ih?
Teško... isuviše kose za dž rad. Meni je 20cm kose (cela glava) rađeno 7 sati, i to smo MNOGO žurili (jer sam morao da se vratim kući i sutra dan da branim maturski). Dao sam 40 evra (pre 3 god)...
kad se zuri, moze to i brze, pre nekih 2 meseca mi je doshla devojchica , inache iz drugog grada i kao mora na bus...ne sme da noci, a doshla u 2... morala sam da zavrshim... do 6 jer je u po 7 imala bus :/zavrshila sam i neshto ranije...