Evo mojih kanapa:

Ovo je slikano par dana posle sredjivanja poslednjeg, tako da sada vec ne izgledaju tako hhh :p
A inace imam i pricu u vezi tog poslednjeg sredjivanja (koje mi radi jedan ortak iz BG-a s vremena na vreme).
To mi je bilo prvo sredjivanje posle oko tri meseca od kada sam ih uradio. I posto nisam bas mnogo znao o tome kako da vodim racuna da se neke stvari ne desavaju, ja sam skoro pa ono - pustio ih da se sami o sebi brinu :p I naravno posto su tako bili ostavljeni sami sebi (osim sto sam ih onako povrsno prao cesto), desi se to da se SVIH 45 (toliko ih imam) dreda medjusobno u svom korenu na neki, meni i ortaku nepoznat nacin, upletu jedan u drugi. Bilo je bukvalno ovako - povucem jedan dred a za njim krenu jos po 2 sa obe strane -.- Ali nisam bas pojma imao o tome, i mislio sam - ma to je normalno hahah!
Kada sam otisao na sredjivanje, lik nije mogao da veruje. I morao je da me KOLJE! Dakle, hvatao je jedan dred u levu, a drugi pored njega, u desnu saku, i onda cimao da ih OTKINE jedan od drugog -.-
Bol... Cupanje... I posle tog (najbolnijeg iskustva ikada u mom zivotu) dve stvari sam naucio: da vise vodim racuna o svojim dredovima, i da je odlazak kod zubara - ladovina!
Ako primetite da vam se dredovi spajaju u korenu, odmah ih razdvajajte (cak i po cenu da izgledate cupavo). Verujte, onakav shit nikome ne treba...
Pa jbt, zub sam povredio, koliko sam vilicom stezao od bola -.-
Ali jbg, na greskama se uci heheh :p