|
Z
|
 |
« Reply #105 on: October 03, 2009, 10:41:10 PM » |
|
Mozda i da napravis/napravimo neki "how-to-make-your-own" tutorial, ako nije neka preterano komplikovana skalamerija 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #106 on: October 03, 2009, 11:17:19 PM » |
|
...tako da sa ovime provuces kroz sredinu dobijes dva pramena pa onda provuces kroz ta dva pramena opet bude jednake debljine ko dred... Bude tanje nego sto bi dred bio kad se sam uceba, veruj mi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barabman
Ćelav(a)
Lajkova: 1
heklam..
|
 |
« Reply #107 on: October 04, 2009, 01:49:30 PM » |
|
ma ne bude ako stalno to radis...a ako bude tanje imas heklicu pa pa uheklac kosu koja ti je oko korjena...a ako bude tanje to je zato jer si zategnuo kosu kad si provukao dred a dred 5 cm od korjenaje vec opusten i tako ce i to sta je zategnuto..ali heklice to rijesava ako imas volje da ubacis kosu u korjen i bit ce ti debel pun i tvrd dred..kao sta svi zele..
probat cu slikat,pa cu snimit i slikat pa snimit i stavit na forum samo moram fotič sredit
|
|
|
|
« Last Edit: October 04, 2009, 01:55:31 PM by barabman »
|
|
|
|
|
|
Z
|
 |
« Reply #108 on: October 04, 2009, 09:20:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Devilweed
Administrator
Dred lord

Lajkova: 3
Lagomorph
|
 |
« Reply #109 on: October 05, 2009, 01:36:57 AM » |
|
Lepo, sve to i korektno je i tako dalje... Samo sto mi ne treba ovo sto mu dodje kao igla. 
|
|
|
|
|
|
Autonomy lost
|
|
|
barabman
Ćelav(a)
heklam..
|
 |
« Reply #110 on: October 05, 2009, 01:20:38 PM » |
|
pa treba ti da mozes da provuces dred tamo di ti hoces, neznam mozda ti mozes ako ti je korijen ful rascupan, ali da napravis dred koji ti je skroz do tjemena bez da ti je korjen labav mislim da nemozes probost dred bez da napravis rupu tamo di ti hoces...ako ti ide bez toga svaka cast...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedzad
|
 |
« Reply #111 on: October 05, 2009, 08:41:27 PM » |
|
Bude tanje nego sto bi dred bio kad se sam uceba, veruj mi.
Slazhem se..........jeste da to bude urednije i chvrshtje.........ali uz to ide i maltretiranje/kidanje kose .......dredovima ne treba nishta osim redovnog pranja 
|
|
|
|
|
|
Love the life you live,live the life you love
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #112 on: October 05, 2009, 09:38:03 PM » |
|
napokon da je neko lepo objasnio prowlachenje... nisam imao pojma do sad kako se to radi, a sad cu mozda chak i da probam na nekom dredu da widim razliku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeylock
|
 |
« Reply #113 on: October 05, 2009, 10:01:17 PM » |
|
ne treba ti to 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #114 on: October 06, 2009, 02:07:37 AM » |
|
ma ne bude ako stalno to radis...a ako bude tanje imas heklicu pa pa uheklac kosu koja ti je oko korjena...a ako bude tanje to je zato jer si zategnuo kosu kad si provukao dred a dred 5 cm od korjenaje vec opusten i tako ce i to sta je zategnuto..ali heklice to rijesava ako imas volje da ubacis kosu u korjen i bit ce ti debel pun i tvrd dred..kao sta svi zele..
probat cu slikat,pa cu snimit i slikat pa snimit i stavit na forum samo moram fotič sredit
Bude tanje zato sto ta kosa nije ucebana neko uvijena i uvezana. Isto kao sto je pletenica uvek tanja od dreda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barabman
Ćelav(a)
heklam..
|
 |
« Reply #115 on: October 06, 2009, 06:15:50 PM » |
|
jbg..meni nije tako..na tanjim dredovima mozda da..ali bude tako onda tj dana dok se ne opusti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filip šprica
spravljači dredova
Duga kosa

Lajkova: 0
|
 |
« Reply #116 on: October 10, 2009, 12:06:26 PM » |
|
ma nije mi jasno šta svi forsirate provlačenje. možda vam koristi u početku kad je taj dio koji ste provukli još pri korijenu pa se ajmoreć nit nevidi a pomogne stisnut dred. ali kosa raste i iza toga pa i taj dio ( po vama ) se mora provlačit. i šta to bude nakon godinu dana? dread koji je konstantno provlačivan. provlačenje ujedno i smanjuje volumen dredova ( jer je taj dio zategnut ) a i poružnuje dredove
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Devilweed
Administrator
Dred lord

Lagomorph
|
 |
« Reply #117 on: October 12, 2009, 09:14:39 PM » |
|
Ma ni meni nije jasno sto se jebavam sa tim metodama sa vama ostalima... Ono, provlacim ih i to je to. Jebe mi se ko koju metodu koristi.
|
|
|
|
|
|
Autonomy lost
|
|
|
AtenA
spravljači dredova
Ćelav(a)
Lajkova: 0
|
 |
« Reply #118 on: October 12, 2009, 11:32:55 PM » |
|
ma ljudii..sve zavisi od vrste i kvaliteta kose. nekom provlacenje godi. nisu mu tanji dredovi..ili..pak..neko mozda voli da su mu dredovi tanji. svi smo razliciti... ja sam ljudima provlacila dredove..i tim ljudima je to skroz OK. oni su kasnije sami nastavili da ih provlace..ali..ja sebi to ne radim. ja korijen za cas malo heklicom uheklam i bude savrseno...debeli,tvrdi. moje misljenje je da se sa pravom heklicom cudo moze napraviti  yeeeah..heklicaaa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Devilweed
Administrator
Dred lord

Lagomorph
|
 |
« Reply #119 on: October 13, 2009, 01:43:37 PM » |
|
Hvala lepo. Nemoj samo da mnogo jako stojis uz tu heklicu, mislim da ima ljudi koji su i protiv toga 
|
|
|
|
|
|
Autonomy lost
|
|
|
|