Pretražite forum pre nego što postavite pitanje, možda je već neko imao slično pitanje/problem.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ognjene jesi mozhda nekad merio koliko su teshki dok su mokri? :shock:
Quote from: "Iwana"ognjene jesi mozhda nekad merio koliko su teshki dok su mokri? :shock:Oko 1,5 kg odmah posle pranja, dok jos cure na sve strane.
...mora da je teshko ..meni su do ramena pa su mi bash teshki kad ih operem...
a ...kako si uopshte uspeo da ih izmerish?
kazu da je sex dobar protiv u glavobolje. eto.
Quote from: "Boka"a ...kako si uopshte uspeo da ih izmerish?Zidna vaga u kuhinji.
jel ima neshto shto sex ne lechi? ziveli.
Quote from: "Fiery"Quote from: "Boka"a ...kako si uopshte uspeo da ih izmerish?Zidna vaga u kuhinji.O_o lazhesh? ...ja sam isto tako probala ali nisam mogla nikako da otvorim tu vagu pa sam odustala...sick ..
O_o lazhesh? ...ja sam isto tako probala ali nisam mogla nikako da otvorim tu vagu pa sam odustala...sick ..
ja imam onu seljacku, sa kazaljkom.
a sta radis kada je napolju 45 stepeni?ja sam pocela da ih vezujem sirokom trakom za kosu.
gotivnije tebi ili ne, cebe na glavi nosish... bash cu te videti kad porastu da li ce ti biti bitnije to shto je tebi GOTIVNO ... blah...21. vek, a mi u putnichkim autobusima nemamo klimu, ledja su mi mokra, kao da sam se upishkila, i posle da ne vezesh dredove :/p.s. mrzim rech gotivno :/