Nov sam clan pa sam citao malo sta ste piskarali ranije i cini mi se da se mnogo svadjate oko nekih pomalo nevaznih stvari... Nadogradnja dredova i nije tako losa stvar za nekog kao ja, ko ne moze da odrzi kosu zdravom dovoljno dugo da uradi postene prirodne dredove. Savet koji sam ja dobio od nekog lika iz afrike koji radi u nekoj ambasadi zemlje cije ime ne umem in da izgovorim, a zivi kod mene u kraju je da se drzim podalje od frizera, jer mogu i sam da uradim ono sto bi mi frizer inace dobro naplatio: "Na'vataj par ortaka koji ce da heklaju, osisaj ih ako i oni ne planiraju da prave dredove i pocni"(Nije bas tim recima ali je u glavnom to). Nemojte da radite predugu nadogradnju jer cete morati da je vezujete koncima (trenutno imam takvu nadogradnju i dobro izgleda, ali nije savrseno). Imam je vec mesec i nesto malo i izgleda dosta doobro. To bi bilo sve sto ja znam o dredovima i molim vas da mi malo pomognete oko nekih stvari jer mnogo njih pise razlicite stvari oko pranja, provlacenja... Da li bi bilo pametno da sad ostavim prirodi da cini svoje i samo perem redovno kosu, ili jos uvek trebam da pazim da se ne raspadnu posto nisu bas cvrsti...?