Pretražite forum pre nego što postavite pitanje, možda je već neko imao slično pitanje/problem.
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Nista necu da platim jer cu da ih radim sam sebi...Cene sam video na nekim plakatima u BG-u i poceo sam da se smejem ima ih svakakvih od 140 e pa do 720 - malo je mnogo Ja uzimam ljudima od 40 do 100 e zavisno od duzine kose !!!
Heklanje samih dredova po meni izgleda ruzno i usporava proces cebanja.
Ako ste platili radjenje vashih dredova,koliko ste para izdvojili?Za kakve ste sve cene chuli?(poshto znam da ima nekih abnormalnih)?(naravno ne morate da navodite ime osobe koja vam je naplatila ako ne zhelite)Ja sam moje radila za dzhabe
OGnjen rulez
samo odabrani imaju dredove... xDwe are the chosen ones!lol :lol:
Ako tvojih osam sati rada ne vrede nista, slobodno nemoj da naplacujes
Tacno. Necu sigurno nekome da kazem "E, ne mogu da ti pravim dredove, cak ni da mi platis, posto mi nisi drug."
I onda ispada da su dredovi nekakva elitna frizura, koju po tebi mogu da imaju samo oni koji su ti prijatelji, ili su ti zanimljivi off:@Fiery ,naleteh preko jednoG drugog profila na tvoj profil na speJsu...pozeru jedan!Ala si iskopirao onu zadnju sliku...ccc...ukrao si foru! [/color]
Kad sam pravio dr(e)dove nisam znao za ovaj forum,vrteo sam svaki dan oglase k'o blesav,u nadi da cu naci nesto....i jedva sam nasao,300 dinara komad,39 komada=125 evra(tad),mislim da imam njskuplje drdove na forumu :roll:
ne znam dal na zalost ili na srecu...al nemas najskuplje dredove na forumu. svoje sam platila 150 eura (radila sam preko ljeta da si zaradim za pare za njih). isto tako kad sam ih radila nije jos ni bilo ovog foruma i da me ubijes nikog nisam mogla naci tko ih zna radit...na kraju sam osla u salon i dala pare...kad sam skuzila kako se rade pozeljela sam skocit s mosta...al sta je tu je...pare sam morala dat.
@Fiery ,naleteh preko jednoG drugog profila na tvoj profil na speJsu...pozeru jedan!Ala si iskopirao onu zadnju sliku...ccc...ukrao si foru!