Potpuno delim taletov stav u ovome. Stavise, bas zbog ljudi kojima sam u pocetku pravio dredove za dzabe sam poceo da udaram cenu. Odradis tako 2-3 puta nekom celu glavu a on se posle jedno 2 meseca oguli [i ne, nije bio los rad, obojicu je prosudio lik koji je meni radio drede, a sam ih nosi jedno 6-7god]. Voljan sam ja da ortacima odradim i za dzabe, sto da ne? Al' da rizikujem udaranje glavom o zid zbog toga sto me neki debil zajebao, ma jebes sve to.
I zadnji lik koji me je nahvatao da mu ih radimo [BaoO i ja] se osisao. Veli: mrzelo me da ih odrzavam. Pa ko ga jebe? Neka bude ogljen! Meni je samo bitno da mi je pre toga dao kintu da ne bih sada morao da mu lomim noge sto me je zesce zajebao.
A i sama Bosa kaze - kinta je potrebna kad se bavis muzikom.
EDIT:
I da napomenem jednu ociglednost koja je sigurno svima prosla kroz glavu al' je jos nismo rekli: Zaista nema poente da se prepiremo oko toga dal' treba naplacivati ili ne. To, jebiga, zavisi od svakog od nas.
Takodje je isto tako bezveze soliti pamet [realno] da ne treba traziti novac za pravljenje, zato sto je sve to samo 'jos jedan deo vavilona'. Kao prvo jebe mi se za ceo taj vavilon i rasta fazon. Ne iz nekog prezira il' mrznje, vec zato sto ne delim ideologiju.
Mada, mozda sam se i ja malo zaneo.
Ko jos misli da smo iscrpili ovu temu na neko duze vreme?