|
Ognjen
|
 |
« Reply #15 on: August 18, 2007, 01:41:46 PM » |
|
Ako se osecaju samo dok su vlazni i ako su vlazni po dva dana posle pranja, sasvim je moguce da su poceli da budjaju unutra.
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Ognjen »
|
|
|
|
|
|
Boka
|
 |
« Reply #16 on: August 18, 2007, 01:43:55 PM » |
|
O_o ..omfg shta radish ako ti se dredovi ubudjave?!
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Boka »
|
|
The Moon is for both lovers and lunatics. 
|
|
|
|
Diggy Das
|
 |
« Reply #17 on: August 18, 2007, 01:48:06 PM » |
|
nisu se ubudjali sigurno...imam par dredova koje sam iseko pa sam pogledao kako izgleda unutar njih i ono nista specijalno! ne smrdi,a ubudjano nije sigurno...ja bih pre rekao da dok su vlazni lakshe navlace mirise oko sebe pa zbog toga...a moguce je i da je do shampona...
|
|
|
|
« Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Diggy Das »
|
|
|
|
|
Orthodox
Ćelav(a)
Lajkova: 0
|
 |
« Reply #18 on: June 22, 2008, 06:16:43 PM » |
|
Znaci znas kad sam istu stvar primjetio... Dok god su iole vlazni imaju neki cudan miris... Nije da smrde, ali nije brate ni da mirisu... Cim se kosa osusi, miris nestaje... I ja sam, kao i ti, izvukao isti zakljucak...
|
|
|
|
|
|
Djavo hoce moje dusu, a svijet bi da me sludi Svaki dan Pomoz' Bog, jer ce svima da nam sudi!
|
|
|
|
Dia
|
 |
« Reply #19 on: June 24, 2008, 08:55:20 AM » |
|
imate onaj pseCi miris, a? :lol: :lol: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thoron
|
 |
« Reply #20 on: June 24, 2008, 10:34:40 AM » |
|
znate stb bi josh mogli da probate:ima neki ludacki sampon sa nakim vocnim voskom(  ), providan je ko obican sampon, al sto je dobar za krajeve, bloi glava. Takodje znam da ima neka mucka sa jajima, maslinovim uljem i kojecime, valjda frizeri to znaju..... 
|
|
|
|
|
|
Master of puppets Im pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you cant see a thing Just call my name, `cause Ill hear you scream Master! Master! Just call my name, `cause Ill hear you scream Master! Master!
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #21 on: June 25, 2008, 02:25:41 AM » |
|
Nisu te stvari pametne za dredove, previse tesko se ispira bilo sta sto udje unutra. Neka kombinacija sa maslinovim ili tako nekim uljem bi mogla da funkcionise, da se stavi po malo s vremena na vreme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorijan_grej
|
 |
« Reply #23 on: July 03, 2008, 12:10:36 PM » |
|
ovaaaaaaaj... ZASTO bi odrzavao dredove ako ces ionako pre ili posle da ih iseces?  inace, ta govna tipa maslinovo/cickovo ulje, pakovanja, regeneratori, balzami zaobilazite u sirokom luku. prevara.
|
|
|
|
|
|
げりをしています。
PODRZAVAM BRISANJE POSTOVA! ...not!
|
|
|
|
~BeKi~
|
 |
« Reply #24 on: July 03, 2008, 01:00:21 PM » |
|
zashto bi zhiveo kako ti odgovara ako cesh pre ili posle da umresh?
|
|
|
|
|
|
Pishe da mi zaguljish kurac!
|
|
|
tale
smarach
Dred lord

Lajkova: 4
Bačje junior
|
 |
« Reply #25 on: July 03, 2008, 01:04:31 PM » |
|
hahahahaha! kralju  bez ljutnje, ali odbrusio ti je iskqsno xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorijan_grej
|
 |
« Reply #26 on: July 03, 2008, 01:09:02 PM » |
|
a da... svi mi zivimo kako nam odgovara... mali, nemoj da seres.
|
|
|
|
|
|
げりをしています。
|
|
|
|
Z
|
 |
« Reply #27 on: July 03, 2008, 01:12:36 PM » |
|
da, da... vrlo iskusno... Podseca me na mene kad sam bio mali... tj. manji... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorijan_grej
|
 |
« Reply #28 on: July 03, 2008, 01:20:33 PM » |
|
jao, kako me je spustio, sada cu da odem da placem i vise nikada necu doci na ovaj forum pun zlih ljudi!!! :ridanje: :jecanje: :naricanje: :plakanje: :slin-slin:
|
|
|
|
|
|
げりをしています。
|
|
|
|
Ognjen
|
 |
« Reply #29 on: July 03, 2008, 06:49:35 PM » |
|
ovaaaaaaaj... ZASTO bi odrzavao dredove ako ces ionako pre ili posle da ih iseces?  inace, ta govna tipa maslinovo/cickovo ulje, pakovanja, regeneratori, balzami zaobilazite u sirokom luku. prevara. Da se ne bi raspali pre nego sto resis da ih odseces. A zasto mislis da nikakva vrsta prirodnih ulja i/ili pakovanja ne funkcionise? Da li bi dala neke preciznije podatke, reference na neka istrazivanja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|