|
Sicarius94
|
 |
« Reply #60 on: April 09, 2009, 12:53:18 PM » |
|
brate, el si ti Dia?
znas koliko sam ja duze od tebe na ovom forumu, a pogledaj koliko postova imas. keve mi si spammer, moras svaki dan, svaku temu da overis postom, imali ti postovi smisla ili ne...
no h8, al jebote smanji malo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeylock
|
 |
« Reply #61 on: April 09, 2009, 02:31:27 PM » |
|
zar je vazno ko koliko ima postova? i nisi vise od nje na forumu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesh
|
 |
« Reply #62 on: April 09, 2009, 03:41:45 PM » |
|
jeste da je off,ali ja moram da prokomentarisem. @Sicarius:ti si jos uvek ,,klinac" na ovom forumu.tako da:tisina. dia je ovde odavno. i ne znam ko kome treba da kaze da smanji sa postovima.
no h8.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z
|
 |
« Reply #63 on: April 09, 2009, 03:49:02 PM » |
|
Svi trebaju da kazu taletu... Iskulirajte se i bek tu topik, o ovom na "slobodno pricajte"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LisaRowe
|
 |
« Reply #64 on: April 09, 2009, 05:00:07 PM » |
|
lol dia je ovde pre nego shto je prvi forum pao, al' 'ajde. zna mali  za krajeve: uheklaj ili pusti da se srede prirodno, shta ti je lepshe. ja sam na svojim bivshim dredovima uvlachila krajeve, posle rasplitala (ona ista Dia mi je rasplitala  ) menja se ukus vremenom
|
|
|
|
|
|
АНЂА БРЕ!
|
|
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #66 on: April 09, 2009, 11:07:07 PM » |
|
hahaha brate jedino je DEXXXA shvatila moj post :S
napisao sam el si ti Dia, jer je rasta95 odgovorio kao da on jeste dia, a nije :S
znam ja ko je dia, i ne bi mi ni palo na pamet da se kacim sa njom xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z
|
 |
« Reply #67 on: April 09, 2009, 11:19:59 PM » |
|
Pored mene zivog, ispade dia opasna... :s Strasno, moramo to sredim pod hitno... xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #68 on: April 09, 2009, 11:24:16 PM » |
|
offtopic: @z- haha, pa ako ti uradis nesto da me boli glava 2 dana, a da ne podrazumeva tvoju pesnicu ili neki drugi tvrdji predmet, onda mozda i uspes da sredis xD
ontopic: prestao sam da sredjujem dredove iglom i koncem, sad sam presao na heklicu, i mnogo su cvrsci dredovi kad se sredjuju heklicom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedzad
|
 |
« Reply #69 on: April 10, 2009, 12:18:56 PM » |
|
menja se ukus vremenom
True!!! ,prvo sam balavio na heklane,bash skroz do glave,shto zategnutiji to bolji.............sada mi se svidjaju prirodni,ne heklam ih vetj godinu i po/dve,samo da izrastu josh malo,pa da sechem ovaj heklani deo 
|
|
|
|
|
|
Love the life you live,live the life you love
|
|
|
|
Head
|
 |
« Reply #70 on: April 10, 2009, 12:49:45 PM » |
|
Ja sam se lozio na extra sredjene dredove josh dok ih nisam ni imao, sad se trudim da i ovih 10-ak ima izvuchene vrhove....  Uheklani vr'ovi down!!!!!
|
|
|
|
|
|
Hvala vam shto me ne razumete i time ne slabite moju snagu. 
|
|
|
|
LisaRowe
|
 |
« Reply #71 on: April 10, 2009, 11:18:14 PM » |
|
@Neca :* @Relja tvoji su dredovi ekstra sad... ne diraj nishta, pushtaj da rastu 
|
|
|
|
|
|
АНЂА БРЕ!
|
|
|
|
Sicarius94
|
 |
« Reply #72 on: June 08, 2009, 12:48:44 PM » |
|
ovaj, odlucio sam da uopste ne sredjujem dredove, i pustio sam krajeve da bleje neuheklani, ali i dalje se onako kovrdzaju (krajevi), i tu je neucebana kosa, pa me zanima dal mogu nesto da uradim da ubrzam to cebanje, a da nije tapiranje, tj ne zelim da skratim nimalo ovu sad duzinu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShappaDogg
|
 |
« Reply #73 on: June 08, 2009, 01:08:38 PM » |
|
ja moje ne sredjujem wec 3 meseca i dredowi su se do jaja ucebali ali imam dosta kose wan dredowa... jel postoji neki nachin da to sredim a da ne uwlachm heklicom u dred
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avram
|