Zanimljiva cinjenica: Boka ni jednom na ovoj temi nije spomenula nista u vezi "fensi sredjenih dredova".
upravo tako ...ne znam oko chega ti Diggy sad dizhesh frku i napadash me? Jer sam jednom rekla da mi se ne svidjaju tvoji dredovi? uu ...izvini molim te, ali svako ima pravo na mishljenje i slobodu za koju se ti tako strasno zalazhesh (;
@Nedzhad..sa tobom sam prestala da se prepirem jer ti kao da ne mozhesh da razumesh ono shto ti ja odgovorim, to sam shvatila i nisam vishe htela da se prepirem jer ne mogu kad mi dajesh tako glupe argumente i govorish stvari koje ja nisam ni napisala..I nemoj da mislish da te se bojim ili da si mi 'spustio' pa sam zato rekla 'nvm' ..sa Fiery-jem sam se mnogo gore prepirala a smatram ga M.N.O.G.O boljim sagovornikokm u tom sluchaju ..Ne bojim te se, a gore sam vec objasnila ono 'nvm' (;
Pozitive_Vibration, FIery, Lisso tnx shto ste jedini normalni u ovoj raspravi..
Shto se tiche knotty boy-a onaj ko ne mozhe da vidi da oni samo zhele da manipulishu ljudima kako bi kod njih kupovali te hemikalije, taj onda ne zasluzhuje da zhivi ..
Kada sam ja prvi put zakorachila u "dredy svet" (da se tako izrazim) prvo na shta sam naletela bio je, gle chuda!, njihov sajt. I poshto sam bila nova zaista sam mislila da na dredove treba da se stavlja taj njihov vosak i nisam ni posumnjala u njihov nachin pravljenja dredove..tek kada sam josh malo vishe istrazhila (nabasala na ovaj forum d:) etc. skontala sam da su oni samo money grabbing zombies ..To je bila moja poenta od pochetka a za Nedzhada sam se uhvatila jer je bio kontradiktoran u svojim postovima sam prema sebi ..
I dalje ne vidim kako neko iz onih mojih prethodnih postova mozhe da vidi da sam rekla 'fancy' or somethin' ..
MOLIM VAS da sada prestane ovo rasprava jer mislim da ne vodi nikuda..dalje mozhete prichati samo o temi inache ce svi postovi biti obrisani, mislim da se ostali moderatori i admini slazhu sa mnom.